HABI

La S.A. Produits Habi est une PME familiale active depuis 1914 dans le domaine de la fabrication de conserves alimentaires de qualité (boîtes, bocaux, barquettes pour micro-ondes et poches DOYPACK).

Onderneming

De n.v. HABI producten is een familiale PMO, actief   sinds 1914 in de fabricatie van kwalitatieve voedingsconserven (blikken, bokalen, schoteltjes voor microgolfoven en zakjes DOYPACK).  De firma is gevestigd, sinds 1990, in de Industriezone Noord van Wavre (ten zuiden van Brussel) in een nieuwe productie-eenheid die volledig voldoet aan de normen EEG, HACCP en BRC;

De firma commercialiseert haar producten onder merknaam HABI bij de grootdistributie evenals in de sector HORECA en de sector snelrestauratie evenals onder PRIVATE LABEL.

De HABI conserven  worden bereid volgens traditionele recepten, zonder toevoeging van kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers.  De traceerbaarheid, de afwezigheid van GGO en de opvolging van de normen HACCP zijn van het grootste belang.  De certificatie BRC werd toegekend sedert 2002 door het keuringsorganisme Procert.

HABI stelt 15 tot 25 personen tewerk, afhankelijk van het seizoen.

HABI
Zone Industrielle Nord
Avenue Lavoisier 15
B-1300 Wavre
Tel : 0032 10 24 24 44
Fax : 00 32 10 24 25 73
Email: habi@habi.be / info@habi.be